Mijn favorieten

Starterssubsidie

Voor de starter op de woningmarkt is het nu mogelijk om een woning te kopen met behulp van starterssubsidie. Er wordt dan een starterslening in de hypotheek gesloten.

De Starterslening overbrugt het verschil tussen de totale koopsom van uw woning en het maximale bedrag dat u - op basis van uw inkomen - bij de bank kunt lenen volgens de normen van de Nationale Hypotheek Garantie.

De Starterslening kent een rente vaste periode van 15 jaar, de looptijd is maximaal 30 jaar. De eerste 3 jaar daarvan betaalt u geen rente en aflossing voor de Starterslening. Na het derde jaar gaat u wél rente en aflossing betalen als uw inkomen voldoende gestegen is. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

In het huidige doolhof van hypotheekvarianten (in totaal zo'n 300!) is het belangrijk om u goed te laten adviseren, zodat u zowel op de korte als op de lange termijn de juiste keuze maakt. Exact afgestemd op úw wensen en mogelijkheden.


G&O Makelaars werkt samen met diverse onafhankelijke hypotheekverstrekkers die al jaren actief zijn op deze specialistische markt. Wij kennen de voor- en nadelen van alle hypotheekvarianten, waardoor u altijd de voor úw situatie ideale hypotheek krijgt. Heeft u al een hypotheek? Dan bekijken we of het oversluiten van uw hypotheek u wellicht een lagere maandlast oplevert! Al deze zaken nemen we graag samen met u door. Op een rustige, persoonlijke manier. Als u hierover meer wilt weten, neem dan contact met ons op. Of loop gewoon even bij ons binnen!