Mijn favorieten

Taxaties


Wat is de waarde van een woning? De bank heeft het over de executiewaarde, de verzekering over herbouwwaarde, de fiscus over de economische waarde en een verkoper over de verkoopwaarde... Kan iemand een realistisch en onafhankelijk waardeoordeel geven? Ja, wij. G&O Makelaars.

Als gecertificeerde NVM-makelaars/taxateurs kunnen wij een onafhankelijk, dus objectief taxatierapport opstellen. Daarin verwerken wij alle relevante aspecten van uw woning of pand zoals de bouwkundige staat, wijkgegevens, kadastergegevens, foto's enz. Doordat wij op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op de huizenmarkt ontstaat er een deskundig en betrouwbaar taxatierapport, dat door de diverse partijen onvoorwaardelijk wordt geaccepteerd. U kunt ons voor al uw taxaties inschakelen, als wij dit voor u doen.

G&O Makelaars, NRVT en het NWWI
Wij zijn aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut ) een onafhankelijk, landelijk taxatie-instituut dat geldt als keurmerk voor taxateurs. Financiers, hypotheekintermediairs en consumenten kunnen bij het NWWI terecht voor transparante informatie over de waarde van woningen. Vooral voor financieringen met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) heeft u vrijwel altijd een NWWI rapport nodig. Tevens zijn wij aangesloten bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs).

 

Vrijblijvend meer informatie? info@g-omakelaars.nl