Mijn favorieten

Taxaties


Wat is de waarde van een woning? De bank heeft het over de executiewaarde, de verzekering over herbouwwaarde, de fiscus over de economische waarde en een verkoper over de verkoopwaarde... Kan iemand een realistisch en onafhankelijk waardeoordeel geven? Ja, wij. G&O Makelaars.

Als gecertificeerde NVM-makelaars/taxateurs kunnen wij een onafhankelijk, dus objectief taxatierapport opstellen. Daarin verwerken wij alle relevante aspecten van uw woning of pand zoals de bouwkundige staat, wijkgegevens, kadastergegevens, foto's enz. Doordat wij op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op de huizenmarkt ontstaat er een deskundig en betrouwbaar taxatierapport, dat door de diverse partijen onvoorwaardelijk wordt geaccepteerd. U kunt ons voor al uw taxaties inschakelen, als wij dit voor u doen, krijgt u binnen zeer korte tijd een volledig en toch prettig leesbaar rapport in 3-voud. Dus als u verkoopplannen heeft en u wilt weten wat uw woning waard is, bel of mail ons even! We komen graag even bij u langs. Bijvoorbeeld om alvast een GRATIS waardeverklaring van uw woning te geven, geheel vrijblijvend natuurlijk.


G&O Makelaars en het NWWI
Wij zijn aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Een onafhankelijk, landelijk taxatie-instituut dat geldt als keurmerk voor taxateurs. Financiers, hypotheekintermediairs en consumenten kunnen bij het NWWI terecht voor transparante informatie over de waarde van woningen. Vooral voor financieringen met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) heeft u in veel gevallen dit NWWI rapport nodig. Vrijblijvend meer informatie? Mail naar ijmuiden@g-omakelaars.nl