Mijn favorieten

Huis verkopen


Huis verkopen?

Laat dat maar aan G&O Makelaars over

De regio rond IJmuiden en Haarlem is erg gewild om in te wonen. Dat is positief, want daardoor is het voor jou ook gemakkelijker een huis, appartement of bedrijfspand te verkopen. Zeker in deze tijd! Als je de media mag geloven, is het verkopen van een woning een eenvoudige zaak. Maar niets is minder waar. Zomaar een woning te koop zetten kan inderdaad bijna iedereen, maar een woning succesvol verkopen is een vak apart, en toevallig ons vak. Je wilt het onroerend goed immers graag voor een goede prijs en onder de juiste voorwaarden verkopen. Met een persoonlijke aanpak en een verkoopstrategie op maat realiseren wij dat voor jou.

Benieuwd hoe wij jouw huis kunnen verkopen? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend verkoopgesprek. Wij brengen in dit gesprek je wensen en eisen in kaart, adviseren over je woning en bepalen samen met jou de verkoopstrategie. Je ontvangt in dit gesprek ook een gratis waardebepaling.Meer weten over proefverkopen H&W Makelaars

Tip van G&O Makelaars
Pas verkopen als jij er aan toe bent: Virtueel verkopen! 

Heb je plannen om je huis te verkopen? H&W Makelaars Den haag maakt jouw huis verkoopklaar!Heb je plannen om je huis te verkopen, maar ben je er nog niet helemaal aan toe, omdat je nog geen andere woning hebt gevonden? Wij snappen dat het in deze markt moeilijk is om een huis te vinden in IJmuiden en Haarlem. Daarom hebben wij iets bedacht: Virtueel Verkopen. Met Virtueel Verkopen maken wij jouw woning alvast verkoopklaar, maar zetten ‘m nog niet officieel “online”. Alleen serieuze kopers krijgen achter de schermen jouw huis te zien. Met Virtueel Verkopen kun je je dus rustig oriënteren op een andere woning en ontdekken hoe je eigen woning in de markt ligt. Wil je meer weten? Klik dan op de onderstaande button. 


Meer weten over proefverkopen H&W Makelaars


Waarom jouw huis verkopen met G&O Makelaars?

Wil jij je huis verkopen? Een goede verkoop begint met een goed advies. Geen vast stappenplan,  maar een helder advies op maat in duidelijke taal. Onze makelaar komt graag vrijblijvend bij je langs voor een opname van je woning en een advies over de vraagprijs. Deze stellen wij samen aan de hand van diverse informatiebronnen, onze expertise als taxateurs, maar ook aan de hand van de afwerking, de sfeer van en het gevoel bij de woning.

  Meer dan 15 jaar ervaring in de woningmarkt rondom IJmuiden, Haarlem en Velsen;
  Groot zoekersbestand;
  Bij ons krijg je altijd een eerlijk en passend advies;
  Bij ons krijg je een open en heldere aanpak zonder verborgen kosten;
  Flexibele dienstverlening mogelijk;
  De beste diensten voor de scherpste tarieven.

 Onze klanten geven ons een 8.9

op onze verkoop dienstverlening


Reviews Woonaccent Makelaars HoogeveenWij zijn benieuwd waarom jij je huis wilt verkopen. Vul het formulier hieronder in om een kennismakingsgesprek in te plannen. Je kunt ons ook direct bereiken via: 0255-524660  of 023-5400560.

 

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring