Mijn favorieten

Hypotheekadvies


 

Wij werken samen met onafhankelijke

hypotheekadviseurs


In het huidige doolhof van hypotheekvarianten is het belangrijk om je goed te laten adviseren, zodat je zowel op de korte als op de lange termijn de juiste keuze maakt. Exact afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.

G&O Makelaars werkt samen met diverse onafhankelijke hypotheekverstrekkers die al jaren actief zijn op deze specialistische markt. Zij kennen de voor- en nadelen van alle hypotheekvarianten, waardoor je altijd de voor jouw situatie ideale hypotheek krijgt. Heb je al een hypotheek? Dan bekijken we of het oversluiten van je hypotheek je wellicht een lagere maandlast oplevert.

Als je meer wilt weten, neem dan contact met ons op. Of loop gewoon even bij ons binnen! Wij brengen je graag in contact met de bij jou passende hypotheekadviseur. Vul het formulier hieronder in of bel ons direct via: 0255-524660
of 023-5400560Starterslening

Voor de starter op de woningmarkt is het nu mogelijk om een woning te kopen met behulp van starterssubsidie. Er wordt dan een starterslening in de hypotheek gesloten. De Starterslening overbrugt het verschil tussen de totale koopsom van de woning en het maximale bedrag dat je - op basis van je  inkomen - bij de bank kunt lenen volgens de normen van de Nationale Hypotheek Garantie.

De Starterslening kent een rente vaste periode van 15 jaar, de looptijd is maximaal 30 jaar. De eerste 3 jaar daarvan betaal je geen rente en aflossing. Na het derde jaar ga je wél rente en aflossing betalen als jouw inkomen voldoende gestegen is. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring