Mijn favorietenG&O Makelaars
Persoonlijk én doelgericht

 
De G&O in de naam van ons kantoor staan voor de 2 eigenaren. Robert Gravemaker en Michel van den Oord. Samen zijn zij in 2003 gestart met het kantoor, dat inmiddels een team van enthousiaste medewerkers kent. Met trots noemen wij onszelf het snelst groeiende makelaarskantoor in de regio IJmuiden en dat is, naast het ervaren team, mede te danken aan de zeer aantrekkelijke tarieven. Graag gaan wij in gesprek over jouw wensen en mogelijkheden op het gebied van aan-, verkoop, huur- of verhuur. Ook kunnen wij je in gesprek brengen met diverse hypotheekadviseurs, zodat je ook op dat gebied een objectief en aantrekkelijk voorstel krijgt. Vanuit onze kantoren in IJmuiden, Haarlem en Hoofddorp staan wij dagelijks onze klanten bij en ook buiten kantooruren zijn wij beschikbaar voor bezichtigingen. Loop gerust eens binnen, je bent altijd welkom.Ons team van Kuin Makelaardij staat elke dag voor jou klaar!

 

Waarom G en O Makelaars?

Wij staan voor wat we zeggen: vernieuwend, actie en betrouwbaar. Dit blijkt wel uit het feit dat wij in een korte periode het kantoor in een teruglopende vastgoedmarkt, goed van de grond hebben kunnen laten komen. Dat komt door het vertrouwen van de vele opdrachtgevers maar ook zeker door het doorzettingsvermogen, onze no-nonsense houding, ons netwerk en de jarenlange ervaring van onze makelaars.

Los van het feit dat wij al jarenlang erkend NVM makelaar zijn, staan wij ook voor:

  Ruim 15 jaar ervaring in de makelaardij;
  Uitgekiende makelaarsstrategie, zowel offline als online;
  Passend advies en begeleiding voor elke woonsituatie;
  Open en heldere aanpak zonder verborgen kosten.

 

G en O Makelaars is partner van Woonaccent

Wij zijn local heroes, met ondersteuning vanuit een landelijk netwerk van Woonaccent partners. Dit betekent een strategisch gebruik van verschillende marketingmiddelen, landelijke en regionale kennis en partners, maar gespitst op onze ervaring in de woningmarkt in IJmuiden, Haarlem en omstreken.


De kracht van landelijk, de kennis van lokaal. Dat is Woonaccent.

Afspraak maken?

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij zijn gevestigd aan de Zeeweg 227 in IJmuiden en de Zijlweg 104 in Haarlem. Loop gerust eens langs, of bel ons voor een vrijblijvende afspraak 0255-524660 of 023-5400560.

 

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring