Mijn favorietenProbeer de dienstverlening van G&O Makelaars
3 maanden GRATIS uit! 


Jouw huis in IJmuiden, Haarlem e.o. 3 maanden proefverkopen

Als je je huis wilt verkopen ben je vaak al een behoorlijk bedrag kwijt voor de makelaar actief begonnen is aan de verkoop van de woning. Daarnaast kun je ook nog te maken hebben met intrekkingskosten, als je ontevreden blijkt te zijn. Dat kan anders vonden wij van G&O Makelaars. Wij vinden dat je bij het verkopen van het huis geen risico's hoort te lopen. Het is begrijpelijk dat je eerst wilt ervaren of de dienstverlening van een makelaar wel aan jouw verwachtingen voldoet. Daarom bedachten wij het volgende: Proefverkopen. Met Proefverkopen probeer je de volledige dienstverlening van G&O Makelaars in IJmuiden, Haarlem e.o. de eerste 3 maanden GRATIS uit.

En bevalt deze dienstverlening je niet? Dan kun je elk moment stoppen, zonder kosten. Hoe mooi is dat?Maak een afspraak voor Proefverkopen met Kuin Makelaardij
 

Wat kun je verwachten met Proefverkopen?

Vanaf het moment dat jij je huis met G&O Makelaars gaat proefverkopen, gaan wij actief aan de slag om jouw woning te verkopen. Je ontvangt in deze periode persoonlijk advies en begeleiding. Daarnaast wordt jouw woning in de markt gezet met het complete verkooppakket. Om een goede indruk te krijgen van proefverkopen kun je onderstaande video bekijken.

Probeer de dienstverlening van Kuin Makelaardij 3 maanden gratis


Meer weten over onze actie? 

Wil je weten wat proefverkopen je nog meer kan bieden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit doe je door onderstaand formulier in te vullen of ons direct te bellen op 0255-524660 of 023-5400560.

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring