Mijn favorieten

Huis taxeren



Laat je huis taxeren door G&O Makelaars

Voor een objectief en deskundig taxatierapport


Wat is de waarde van een woning? De bank heeft het over de executiewaarde, de verzekeringsmaatschappij over herbouwwaarde, de fiscus over de economische waarde en een verkoper over de verkoopwaarde... Kan iemand een realistisch en onafhankelijk waardeoordeel geven? Ja dat kunnen wij, G&O Makelaars.


Gevalideerd taxatierapport

G&O Makelaars levert voor elke situatie een gevalideerd taxatierapport. Een valide taxatierapport is een rapport dat voldoet aan strenge kwaliteitseisen, opgesteld door een onafhankelijk validatie-instituut, zoals het NRVT of NWWI, die de kwaliteit van onze taxaties waarborgen. Hierdoor worden onze rapporten geaccepteerd door alle geldverstrekkers. 

Op zoek naar een snelle, maar grondige taxatie voor een scherp tarief? Neem dan contact met ons op via onderstaande button of bel ons direct op: 0255-524660 of 023-5400560.

Je kunt hier direct een taxatie aanvragen via het NWWI.







Jouw huis taxeren in 3 stappen

 

Je huis taxeren met Kuin Makelaardij

Veelgestelde vragen


Kan ik ook een taxateur uit een andere regio inschakelen?
Nee, dit is niet mogelijk. Geldverstrekkers eisen dat een makelaar/taxateur veel kennis heeft van de omgeving. Om dit te waarborgen mogen taxateurs enkel binnen een straal van 20 kilometer van hun vestiging taxeren.

Wat houdt een gevalideerd taxatierapport precies in?
Een valide taxatie is uitgevoerd door een makelaar/taxateur die is aangesloten bij een onafhankelijk validatie-instituut (bijv. het NWWI). Deze instituten bewaken de kwaliteit van taxatierapporten. Elk rapport wordt dan ook opgestuurd en gecontroleerd door een validatie-instituut zodat de waarde van een woning op een uniforme wijze wordt bepaald en fraude en fouten worden voorkomen.