Mijn favorieten

Virtueel Verkopen

 


Pas verkopen als jij er aan toe bent!

Heb je plannen om te verkopen? En heb je nog geen andere woning gekocht of gezien? G&O Makelaars begrijpt dat het in deze woningmarkt lastig is om de juiste woning te vinden in IJmuiden, Velsen, Haarlem en Haarlemmermeer. 

Wat is dan wijsheid?

Eerst kopen, eerst verkopen of....
 

   Logo Virtueel verkopen
 


Wat is virtueel verkopen?

 
Met virtueel verkopen maken wij jouw woning alvast verkoopklaar en presenteren we jouw huis enkel aan serieuze kopers. Met virtueel verkopen kun jij:

   Je rustig oriënteren op een andere woning;
   Ontdekken hoe jouw woning in de markt ligt;
   Snel schakelen, indien gewenst.Na de aankoop van jouw nieuwe woning, sta je met een druk op de knop op Funda met een uitgebreide woning-presentatie. Jouw verkoopstrategie is dan al bepaald en er is zelfs al een lijst met potentiële kopers. Ideaal toch?
Virtueel Verkopen met Kuin Makelaardij

 

  Stap 1: Jouw huis verkoopklaar maken

De eerste stap is om jouw huis verkoopklaar te maken. Zo krijg je alvast een gratis waardebepaling van jouw woning, wordt de onderhandelingsstrategie bepaald en de complete woningpresentatie (fotografie, plattegronden, video, brochure, teksten) gemaakt.

Virtueel Verkopen met Kuin Makelaardij

 

 Stap 2: Jouw huis (ssssst...) binnenkort in de verkoop zetten

Jouw woning wordt geplaatst op onze website g-omakelaars.nl onder het label: 'binnenkort in de verkoop'. Hierdoor kunnen wij alvast de belangstelling voor jouw woning peilen. Het is ook mogelijk jouw woning zonder specifiek adres online te zetten.

Pas verkopen als jij er aan toe bent

 

 Stap 3: Jouw huis definitief verkopen als jij hebt aangekocht

Potentiële kopers kunnen alvast via een virtuele tour jouw woning bekijken. Hierdoor wordt in het voortraject al geselecteerd op serieuze kopers, maar heb je nog geen drukte en stress van bezichtigingen. De kopers krijgen daarentegen wel een goede indruk van jouw huis. Mede door deze uitgebreide online woningpresentatie kun jij in alle rust op zoek gaan naar jouw droomhuis. En mocht je die tegenkomen: met 1 druk op je knop staat jouw woning in de verkoop!

Pas verkopen als jij er aan toe bent

 

De voordelen van jouw huis virtueel verkopen:

   Stille & online verkoop
   Peiling van de interesse in jouw woning

   Online advertenties gericht op jouw doelgroep
   Geen drukte van bezichtigingen!


Optimaal voorbereid om een nieuwe stap te maken?


Maak dan gebruik van Virtueel Verkopen. Klik op de button voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. In dit gesprek vertellen wij je graag meer over deze actie.


 

 
 

Virtueel Verkopen met Kuin Makelaardij

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring