Mijn favorieten

Onze medewerkers

G&O Makelaars IJmuiden

Robert Gravemaker
Robert Gravemaker
Register Makelaar Taxateur (RMT)
De G van G&O staat voor Gravemaker; Robert Gravemaker. Vanaf 2003 is Robert actief als makelaar, daarvoor heeft hij jaren ervaring op gedaan als taxateur bij diverse taxatiebureaus. 'Als makelaar en Velsenaar ben ik erachter gekomen dat je alleen kunt makelen met oprechte interesse in de plaatsen, de mensen en de huizen. Ik ben geboren en getogen in Velsen en ken de ontwikkelingen woningmarkt als geen ander.' Robert beschikt over een enorme dosis ervaring en marktkennis.
Remco Lazet
Remco Lazet
Commercieel medewerker
Remco heeft al enkele jaren kennis en ervaring in makelaardij in de regio. 'Sinds de zomer van 2017 versterk ik het team van G&O Makelaars vol enthousiasme. Ik ben uw eerste aanspreekpunt op het kantoor IJmuiden. Graag sta ik u met een glimlach te woord. Zowel face-to-face, per e-mail of telefonisch verstrek ik alle relevante informatie over ons en onze dienstverlening.'
Romy Wijngaarden
Romy Wijngaarden
Commercieel medewerker
Romy is in totaal alweer 7 jaar een vertrouwd gezicht bij G&O Makelaars. Na een pauze om thuis te kunnen blijven bij haar kinderen is zij in het najaar van 2017 weer bij G&O teruggekomen om de binnendienst te versterken.

'Dit bevalt mij erg goed, ik vind G&O dan ook een erg leuk kantoor. Klanten kunnen met al hun vragen bij mij terecht, ik sta hen graag te woord!

G&O Makelaars Haarlem

Michel van den Oord
Michel van den Oord
Register Makelaar Taxateur (RMT)
Michel een echte rasonderhandelaar, hij ziet kansen waar iemand anders opgeeft. Zijn doorzettingsvermogen en gedrevenheid zijn van grote waarde tijdens onderhandelingen. De passie rondom het onroerend goed, het intensieve contact met mensen en de diversiteit in panden, spreken mij enorm aan. 'De basis van het vak heb ik als taxateur gelegd bij een grote taxateursorganisatie, waar ik jaren heb getaxeerd en waar ik ook mijn makelaarstitel behaalde. Mijn bekend in de regio strekt zich dan ook ver uit.'
Elise Verschoor
Elise Verschoor
Assistent Register Makelaar Taxateur (A-RMT)
'Sinds 2003 ben ik met vol enthousiasme werkzaam bij G&O Makelaars. Het vinden van de ideale match voor mijn klanten houdt mij scherp en is voor mij telkens opnieuw een grote uitdaging! De verscheidenheid in deze regio is groot en zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is, dat maakt het extra leuk!'.

Elise is geboren en getogen in Velsen, heeft een aantal jaar in Haarlem gewoond en woont nu in Santpoort. Zij is dan ook zeer bekend met de huizenmarkt in de regio!
Roy Harmsen
Roy Harmsen
Kandidaat Register Makelaar Taxateur (K-RMT)
Sinds 2012 is het G&O team Haarlem uitgebreid met kandidaat makelaar Roy Harmsen. Als kandidaat makelaar is hij dagelijks in de weer met de aan- en verkoop van woningen in Velsen, Haarlem en omstreken. De veelzijdigheid van de regio spreekt hem zeer aan. 'Ik denk graag met je mee, elke situatie is natuurlijk anders en daar hoort de juiste begeleiding bij, mijn specialiteit! Waar wil je naar toe verhuizen, wat zijn de financiële mogelijkheden en wat is het stappenplan? Bel of mail gerust, dan maken we vrijblijvend kennis!'
Amber Stoel
Amber Stoel
Commercieel medewerker
Amber is begin 2018 begonnen bij G&O als stagiaire en nu werkzaam als commercieel medewerkster, zij houdt zich vooral bezig met taxaties. Zij volgt in de avonduren met veel enthousiasme de opleiding tot vastgoeddeskundige.

'Geen dag is hetzelfde, ik heb met zoveel verschillende mensen contact en ben dan ook zeer gemotiveerd. Het enthousiaste team van G&O maakt mijn werk extra leuk'.